Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Capgemini

Company: Capgemini

Total Qs: 212+

Website: https://www.capgemini.com

Total View: 68.24K


Not Attempted

61. Statements:
All the actors are girls.
All the girls are beautiful.

Conclusions:
All the actors are beautiful.
Some girls are actors.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Syllogism | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Capgemini


Not Attempted

62. If X is the brother of the son of Ys son, how is X related to Y?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Son of Y's son Grandson;
Brother of Y's grandson Y's grandson.
So X is Y's grandson.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

63. Rita told Mani,The girl I met yesterday at the beach was the youngest daughter of the brother-in-law of my friend's mother. How is the girl related to Rita's friend?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Daughter of brother-in-law Niece;
Mother's niece Cousin.
So, the girl is the cousin of Rita's friend.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

64. Marathon is to race as hibernation is to

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

A marathon is a long race and hibernation is a lengthy period of sleep. The answer is not choice a or b because even though a bear and winter are related to hibernation, neither completes the analogy. (Choice c) is incorrect because sleep and dream are not synonymous.

Submit Your Solution

Not Attempted

65. Cup is to coffee as bowl is to

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Coffee goes into a cup and soup goes into a bowl. Choices a and c are incorrect because they are other utensils. The answer is not choice d because the word food is too general.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Data Sufficiency | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Data Sufficiency | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

68. FAG, GAF, HAI, IAH, ____

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Letter and Symbol Series | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

The middle letters are static, so concentrate on the first and third letters. The series involves an alphabetical order with a reversal of the letters. The first letters are in alphabetical order: F, G, H, I , J. The second and fourth segments are reversals of the first and third segments. The missing segment begins with a new letter.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

69. CMM, EOO, GQQ, _____, KUU

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Letter and Symbol Series | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

The first letters are in alphabetical order with a letter skipped in between each segment: C, E, G, I, K. The second and third letters are repeated; they are also in order with a skipped letter: M, O, Q, S, U.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

70. The first letters are in alphabetical order with a letter skipped in between each segment: C, E, G, I, K. The second and third letters are repeated; they are also in order with a skipped letter: M, O, Q, S, U.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

In each step, the CW-end element moves to the ACW-end position.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Here is the list of questions asked in Capgemini Aptitude Test Question with Answers Capgemini Mock Test page 7. Practice Capgemini Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Capgemini Online Test Questions to crack Capgemini written round test. Overall the level of the Capgemini Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Capgemini