Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Verbal Ability :: Synonyms

Home > Verbal Ability > Synonyms > General Questions

51. Which of the following is an appropriate synonym for the word: DIVERSION

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Wipro

52. Which of the following is an appropriate synonym for the word Debauch ?

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Wipro

53. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

Conceited

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Cognizant

54. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

Absurd

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Cognizant

55. Which of the following is an appropriate synonym for the word: VENT

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Cognizant

56. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

SHABBY

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Cognizant

57. Which of the following is an appropriate synonym for the word: INDICT

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  CGI

58. Which of the following is an appropriate synonym for the word: STRINGENT

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  CGI

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Syntel Inc.

 View Answer |  Discuss in Forum |  Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Syntel Inc.