Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Logical Reasoning :: Number Series

Home > Logical Reasoning > Number Series > General Questions

61. Find the number that can be put in place of the question mark.
6,18,36,108,216,648,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

62. Find the number that can be put in place of the question mark.
4,4,8,8,16,16,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

63. Find the number that can be put in place of the question mark.
19,24,20,25,21,26,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

64. Find the number that can be put in place of the question mark.
11,14,12,15,13,16,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

65. Find the number that can be put in place of the question mark.
10,2,8,2,6,2,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

66. Find the number that can be put in place of the question mark.
8,9,11,14,18,23,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

67. Find the number that can be put in place of the question mark.
25,25,22,22,19,19,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

68. Find the number that can be put in place of the question mark.
14,2,12,4,10,6,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

69. Find the number that can be put in place of the question mark.
7,-35,-34,-3,15,16,4, ?, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

7,-35,-34| -3,15,16| 4, -20,-19
multiply by -5 and then add 1

Workspace

Tags:

IBM 

70. Find the number that can be put in place of the question mark.
2,7,-35,7,12,-60,5,10

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

(2,7,-35) (7,12,-60) (5,10,?)

2+5=7*(-5)= -35
7+5=12*(-5)=-60
5+5=10*(-5)=-50

Workspace

Tags:

IBM