Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Logical Reasoning :: Number Series

Home > Logical Reasoning > Number Series > General Questions

51. Find the number that can be put in place of the question mark.
3,18,4,24,5,30,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

52. Find the number that can be put in place of the question mark.
18,20,22,20,28,20,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

53. Find the number that can be put in place of the question mark.
18,20,10,12,4,6?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

54. Find the number that can be put in place of the question mark.
7,6,8,5,3,7,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

55. Find the number that can be put in place of the question mark.
9,18,21,25,20,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

56. Find the number that can be put in place of the question mark.
3,3,4,8,10,36,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

57. Find the number that can be put in place of the question mark.
30,28,25,20,34,28,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

58. Find the number that can be put in place of the question mark.
4,8,16,32,64,128,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

59. Find the number that can be put in place of the question mark.
8,16,24,32,40,48,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

60. Find the number that can be put in place of the question mark.
13,11,14,12,15,13,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM