Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Logical Reasoning :: Number Series

Home > Logical Reasoning > Number Series > General Questions

41. Find the number that can be put in place of the question mark.
1, 3, 4, 8, 15, 27, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

42. Which term of the series 5, 10, 20, 40, ____ is 1280?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

43. Find the number that can be put in place of the question mark.
198, 194, 185, 169, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

44. Find the number that can be put in place of the question mark.
1, 8, 27, 64, 125,____?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

45. Find the number that can be put in place of the question mark.
9, 27, 31, 155, 161, 1127, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The pattern is 9*3, 27+4, 31*5, 155+ 6, 161*7 = 1127
So, missing term = 1127 + 8 = 1135.

Workspace

Tags:

IBM 

46. Find the number that can be put in place of the question mark.
90, 180, 12, 50, 100, 200, ?, 3, 50, 4, 25, 2, 6, 30, 3

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

47. Find the number that can be put in place of the question mark.
48, 24, 96, 48, 192, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

48. Find the number that can be put in place of the question mark.
5824, 5242, ?, 4247, 3823

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

49. Find the number that can be put in place of the question mark.
7,16,9,15,11,14,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

50. Find the number that can be put in place of the question mark.
40,42,39,44,38,46,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM