Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C Programming :: Loop Control

Home > C Programming > Loop Control > General Questions

21. Which of the following C statements is syntactically correct ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

23. What is the output of the following C Program?

void main() {
for(i = 1; i < 5; i++)
{
if (i == 3)
continue;
else
printf ("%d", i);
}
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

24. What is the output of the following C Program?

#include
void main()
{
for (i = 3; i < 15; i += 3);
printf ("%d", i);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

25. What is the output of the following program ?

#include
void main()
{
int i= 5;
do {
putchar (i + 100);
printf("%d", i--);
}while(i);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

26. What is the output of the following C Program?

#include
void main()
{
for (i =1,j = 10; i < 6; ++i, - -j)
printf("%d%d", i,j);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

27. What is the output of the following C Program?


#include
void main()
{
for (i = 3; i < 15; i += 3);
printf ("%d", i);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

29. What is the output of the following program ?

#include
int main()
{
int i,j;
i = j =2;
while ( --i && j++)
printf("%d %d",i,j);

return 0;
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

nagarro 

30. What will be output of the following "c" code?

#include

void main() {
int i= 0;
for(; i++; printf("%d", i));
printf("%d", i);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!