Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Ordering of Sentences

Home > Verbal Ability > Ordering of Sentences > General Questions

21. S1: As he passed beneath her he heard the swish of her wings.
P : He was not falling head long now.
Q : The monstrous terror seized him.
R : But it only lasted a minute.
S : He could hear nothing.
S6: The next moment he felt his wings spread outwards.

The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

22. S1: She said on the phone that she would report for duty next day.
P : We waited for few days then we decided to go to her place.
Q : But she did not.
R : we found it locked.
S : Even after that we waited for her quite a few days.
S6: Eventually we reported to the police.

The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

23. S1: Several sub-cities have been planned around capital.
P : Dwarga is the first among them.
Q : They are expected to alleviate the problem of housing.
R : It is coming up in the south west of capital.
S : It will cater to over one million people when completed.
S6: Hopefully the housing problem will not be as acute at present after these sub-cities are built.

The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

24. S1: Jawaharlal Nehru was born in Allahabad on 14 Nov 1889.
P : Nehru meet Mahatma Gandhi in February 1920.
Q : In 1905 he was sent to London to study at a school called Haroow.
R : He became the first Prime Minister of Independent India on 15 August 1947.
S : He married Kamla Kaul in 1915.
S6: He died on 27 May 1964.
The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

25. S1: It was a dark moonless night.
P : He turned over the pages, reading passages here and there.
Q : He heard them on the floor.
R : The poet took down his books of poems from his shelves.
S : Some of them contained his earliest writings which he had almost forgotten.
S6: They all seemed to him to be poor and ordinary mere childish words.
The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

26. S1: Forecasting the weather has always been a difficult business.
P : During a period of drought, streams and rivers dried up, the cattle died from thirst and were ruined.
Q : Many different things affect the weather and we have to study them carefully to make accurate forecast.
R : Ancient Egyptians had no need of weather in the Nile Valley hardly ever changes.
S : In early times, when there were no instruments, such as thermometer or the barometer, man looked for tell-tale signs in the sky.
S6: He made his forecasts by watching flights of the birds or the way smoke rose from fire.

The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

27. S1: Ms. Parasuram started a Petrol Pump in Madras.
P : A total to 12 girls now work at the pump.
Q : She advertised in newspapers for women staff.
R : They operate in 2 shifts.
S : The response was good.
S6: Thus she has shown the way for many others.

The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

28. S1: Far away in a little street there is a poor house.
P : Her face is thin and worn and her hands are coarse, pricked by a needle, for she is a seam stress.
Q : One of the windows is open and through it I can see a poor woman.
R : He has a fever and asking for oranges.
S : In a bed in a corner of the room her little boy is lying ill.
S6: His mother has nothing to give but water, so he is crying.

The Proper sequence should be:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!