Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Spotting Errors

Home > Verbal Ability > Spotting Errors > General Questions

Read the each sentence as (A->B->C) to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).

1. (solve as per the direction given above)

Answer: five day week.

Explanation:

five days a week

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. (solve as per the direction given above)

Answer: the custom still prevailed among some groups in India.

Explanation:

The custom still prevails among some groups in India

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. (solve as per the direction given above)

Answer: All the furnitures have been

Explanation:

All the furniture have been

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. (solve as per the direction given above)

Answer: and never you will get it back.

Explanation:

and you will never get it back

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. (solve as per the direction given above)

Answer: know who you want

Explanation:

know whom you want

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. (solve as per the direction given above)

Answer: a ten peseta's note will not buy you

Explanation:

a ten peseta note will not buy you

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. (solve as per the direction given above)

Answer: is free now from the narrow vested interests.

Explanation:

is now free from the narrow vested interests.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. (solve as per the direction given above)

Answer: that the dispute on this issue is between my brother and myself,

Explanation:

that the dispute on this issue is between my brother and me

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

9. (solve as per the direction given above)

Answer: They have been

Explanation:

'They had been'

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

10. (solve as per the direction given above)

Answer: If she will be promoted

Explanation:

If she is promoted

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!