Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: One Word Substitutes

Home > Verbal Ability > One Word Substitutes > General Questions

1. In question given below out of four alternatives, choose the one which can be substituted for the given word/sentence. That which cannot be corrected

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. In question given below out of four alternatives, choose the one which can be substituted for the given word/sentence.
The study of ancient societies

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. In question given below out of four alternatives, choose the one which can be substituted for the given word/sentence.
A person of good understanding knowledge and reasoning power

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. Directions 19-22 : In questions given below out of four alternatives, choose the one which can be substituted for the given word/sentence.

A place that provides refuge

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

5. A person who does not believe in the existence of god

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

6. A person of good understanding knowledge and reasoning power

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

7. Extreme old age when a man behaves like a fool

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

8. Choose the one which can be substituted for the given word/sentence.

Medical study of skin and its diseases

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

9. Choose the one which can be substituted for the given word/sentence.

A person of good understanding knowledge and reasoning power

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

10. One who believes in the power of fate:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!