Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C++ Programming :: Input/Output

Home > C++ Programming > Input/Output > General Questions

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. Observe the following statements and decide what do they do.string mystring;getline(cin, mystring);

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. Which is used to get the input during runtime?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

cin is mainly used to get the input during the runtime.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. The ____________ objects have values that can be tested for various error conditions.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. Which of the header file must be included to use stringstream?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. Which of the following header file does not exist?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. Which function return the current position of the get or put pointer in bytes.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

9. Where does a cin stops it extraction of data?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

cin will stop its extraction when it encounters a blank space.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!