Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Sentence Correction

Home > Verbal Ability > Sentence Correction > General Questions

1. Direction (33-40): given below each sentence should replace the phrase printed in " " to make the grammatically correct? If the sentence is correct as it is, mark 'E' as the answer.

My hair "stood off ends" when I saw the horrible sight.

Answer: stood on ends

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. Most of the Indian workers are "as healthy as, if not healthier" than, British workers.

Answer: No correction required

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. Had I realised how close I was to the edge of the valley, I would not have carried the bags there.

Answer: No correction required

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. The people generally try to "curry favour" with the corrupt but influential person.

Answer: No correction required

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. The tea-estate administration is "in such mess there" is no leader to set the things right.

Answer: in such a mess that there

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. Because of his ill health, the doctor has advised him "not to refrain from" smoking.

Answer: to refrain from

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. What happens to all those travellers on the ship was not known?

Answer: What happened to

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. Because of his mastery in this field, his suggestions "are wide accepted".

Answer: are widely accepted

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

9. Direction (33-40): given below each sentence should replace the phrase printed in " " to make the grammatically correct? If the sentence is correct as it is, mark 'E' as the answer.

The small child does whatever his father "was done".

Answer: does

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

10. He is too important "for tolerating" any delay.

Answer: to tolerate

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

Knowing proper grammar rules is very important because it plays a crucial role in writing professional emails/corporate documents/proposals. You can browse this page to find sentence correction questions and answers of all leading companies. Just take part in the mock verbal ability sentence correction online test right now and improve your grammar knowledge!

You can view the answer, practice your own answer in work space, and discuss in the forum section. We collect these genuine sentence correction questions and answers through our own network which consists of recruiters and previous candidates. If you have any questions which you want to share, please contact us today and we will get back to you.