Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: iGate

Company: iGate

Total Qs: 355+

Website: http://www.igate.com

Total View: 6.68K


Not Attempted

81. Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

If she ________ ready ________ in the house,i will rent it out because it is vacant.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

d) If she IS ready TO STAY in the house,i will rent it out because it is vacant.

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

82. Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

I miss ________ the news, while I am travelling.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

83. Choose the appropriate PREFIX :

After the waves come, they will _____cede.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

After the waves comer, they'll REcede.
Recede means to go back.

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

84. Choosing the right from the following for the suffix:

See that the letter reaches the address____ in time.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Addressee means 'the person to whom something is addressed'

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

85. Choose the correct form of tense for the given sentence:

____________ the water clear, but also prevent the river rom overflowing.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

86. Find the option that follows the same analogy as given below:

GIKM : HJLN :: LNPR : ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

GIKM : HJLN
G+1=H , I+1=J , K+1=L , M+1=N
LNPR : ?
L+1=M , N+1=O , P+1=Q , R+1=S
LNPR : MOQS

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

87. Which of the following have the same analogy ?

surprise:exclaimation::?:?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

surprise:exclaimation::dismay:groan

Submit Your Solution

Tags: iGate

ShortCut
Not Attempted

88. Scribble: Write: : Stammer : ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

ShortCut By :: tanseef laherwal

First is an improper from of the second.

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

89. Select the option that is true about the Statements and Conclusions given:

Statements:
Some shirts are pants
All pants are brown

Conclusions:
(I) All brown pants are shirts
(II) Some shirts are brown

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Syllogism | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

90. Select the option that is true about the Statements and Conclusions given:

Statements:
All poets are writers.
All writers are readers.

Conclusion :
(I) All poets are readers.
(II) Some readers are poets.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Syllogism | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Here is the list of questions asked in iGate Aptitude Test Question with Answers iGate Mock Test page 9. Practice iGate Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview iGate Online Test Questions to crack iGate written round test. Overall the level of the iGate Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of iGate