Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: TCS


Not Attempted

121. Hanuman can complete a bridge in 10 days and Ravanan can complete the same bridge in 20 days. Now they are working together and they are completing the bridge in 20 days. What is the contribution of Ravanan in constructing the bridge?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Work | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

122. (a% of a) + (b% of b) = 2% of ab, then what percentage of a is b?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Percentage | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

123. When numbers are written in base b, we have 15*22 = 414, the value of b is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Logarithm | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

124. 5 coffee and 4 tea costs Rs.96, 5 badam milk and 6 coffee costs Rs. 32 and 7 tea and 6 badam milk costs Rs.37. What is the combined price of 1 tea, 1 coffee and 1 badam milk?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Alligation or Mixture | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

125. There are 100 wine glass. I offered my servant to 3 paise for every broken glass to be delivered safely and forefeit 9 paise for eyery glass broken. At end of day he received Rs.2.40. how many glass did he break?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Numbers | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

126. The word TRIANGLE is permuted in all possible ways. what is the probability of choosing a word from the list in which the relative positions of vowels and consonants remain unaltered?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Probability | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

127. Ahmed, Babu, Chitra, David, and Eesha each choose a large different numbers. Ahmed says, My number is not the largest and not the smallest. Babu says, My number is not the largest and not the smallest. Chitra says, My number is the largest. David says, My number is the smallest. Eesha says, My number is not the smallest. Exactly one of the five children is lying. The others are telling the truth. Who has the largest number?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Logical Problems | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Largest -> A B C D E
A F T/F T/F T/F T/F
B T/F F T/F T/F T/F
C F F T F F
D T/F T/F T/F F T/F
E T/F T/F T/F T/F T

From the above table, If we assume that A has the largest then A and C both are lying. Similarly if we find the truthfullness of the remaining people, it is clear that E has the largest and C lied. (Only one F in the last column)

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

128. P ( x ) = ( x999 + x998 + x997 + . . . . + x + 1)2 - x999Q ( x ) = x998 + x 997 + . . . . + x + 1The reminder when P ( x ) is divided by Q ( x ) is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Simplification | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

129. A Samsung duo and a Galaxy are bought for Rs.40000. The Duo is sold at a profit of 33.33% and the Galaxy is sold at a loss of 20%. There was no loss or gain. Find the cost price of the Samsung duo ?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Profit and Loss | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

130. If a Strawberry and a Butterscotch together cost Rs. 18.00, a Vanilla and a Strawberry cost Rs. 9.00 and a Butterscotch cost Rs.9.00 more than a Vanilla or a Strawberry then which of the following can be the price of a Butterscotch?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Alligation or Mixture | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Here is the list of questions asked in TCS campus placement papers with solutions. Practice TCS Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview TCS Online Test Questions to crack TCS written round test. Overall the level of the TCS Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of TCS