HR Interview Questions and Answers : Capgemini

  • 1. Tell me about yourself.
  • Answer:
    I am amit gupta.I am hardworker as well as smart worker.i do work with patience & learn new things.I have few but wonderfull friends and we meet regularily and discuss current affair,technical things.I am good desicion making.plus point of my life i never compare myself with others.I meet a lot of persons in the life & learn from them.people around me say that my nature helping & friendly type.
    Tags:

    Accenture Adobe Genpact Virtusa Acuvate Software Wipro Capgemini IBM McAfee Aricent Sensiple Tech Mahindra TCS Syntel Inc. Cisco 

  • 2. Are you ready to relocate or travel? OR Do you have any problem with relocation?
  • Answer:
    its depends on company project and family
    Tags:

    AT&T Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. 

  • 3. What is your greatest strength?
  • Answer:
    my knowledge
    Tags:

    Capgemini iGate Accenture Accenture 

  • 4. How do you feel about reporting to a younger person?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Capgemini 

  • 5. Are you a team player?
  • Answer:
    Yes, The team which I was a part of have successfully completed the projects within deadlines.
    Tags:

    Capgemini Syntel Inc. Accenture 

  • 6. What position do you prefer on a team working on a project?
  • Answer:
    It doesn't matter till I learn something new in every project.
    Tags:

    Capgemini Syntel Inc. Accenture 

  • 7. Tell me about your interests and hobbies.
  • Answer:
    Playing games and watching movies
    Tags:

    Accenture Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. 

  • 8. How do you rate yourself in the team management and as a member in the scale of 1 to 5?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Wipro Capgemini Accenture 

  • 9. How long are you willing to work for the company?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Wipro Capgemini 

  • 10. Why should I hire you?
  • Answer:
    because of am fresher i have only theortical knowledge i need to improve my practical knowledge
    Tags:

    Wipro IBM TCS Capgemini Virtusa Syntel Inc. Accenture Cisco