HR Interview Questions and Answers : TCS

  • 1. Tell me about yourself.
  • Answer:
    I am amit gupta.I am hardworker as well as smart worker.i do work with patience & learn new things.I have few but wonderfull friends and we meet regularily and discuss current affair,technical things.I am good desicion making.plus point of my life i never compare myself with others.I meet a lot of persons in the life & learn from them.people around me say that my nature helping & friendly type.
    Tags:

    Accenture Adobe Genpact Virtusa Acuvate Software Wipro Capgemini IBM McAfee Aricent Sensiple Tech Mahindra TCS Syntel Inc. Cisco 

  • 2. What are your strengths and weaknesses?
  • Answer:
    I am good learner, hard worker as I put my all in my work, I am honest to my work as I am good team leader.
    Tags:

    Accenture Adobe Brocade Wipro IBM IBM Aricent TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture Cisco 

  • 3. How do you feel about working nights and weekends?
  • Answer:
    working nights are collecting the money,
    weekends are spending the money, i am leaving present.
    Tags:

    TCS Accenture 

  • 4. Why haven't you got a job yet?
  • Answer:
    i am searching my related course and degree, i am also preparing government jobs exams
    Tags:

    TCS Syntel Inc. 

  • 5. What is your Short term and Long term Goal?
  • Answer:
    my goals are gaining knowledge about day to day updated technology, improving technology,i am part of company success. innovating new ideas.
    Tags:

    Wipro TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture 

  • 6. Tell me something about yourself that is not written in your resume.
  • Answer:
    i am daily hunting new things ,thoughts ,ideas i did BE in ece & networking course also i am fresher ,searching for job related my knowledge,skills.
    Tags:

    IBM TCS Virtusa Syntel Inc. 

  • 7. Tell me something about our company.
  • Answer:
    Good company in society,everyone know about this company .reviews also good .
    Tags:

    TCS Virtusa 

  • 8. What do you want to achieve in the next 5 years?
  • Answer:
    human being ,i don't no about future .
    Tags:

    IBM TCS Cisco 

  • 9. What makes you angry?
  • Answer:
    when my things changes in my place that's time.
    Tags:

    TCS Syntel Inc. Syntel Inc. 

  • 10. Where do you see yourself five years from now?
  • Answer:
    I see myself in a senior position managing important portfolio of this company.
    Tags:

    IBM Tech Mahindra TCS Virtusa