HR Interview Questions and Answers : Wipro

  • 1. Tell me about yourself.
  • Answer:
    I am amit gupta.I am hardworker as well as smart worker.i do work with patience & learn new things.I have few but wonderfull friends and we meet regularily and discuss current affair,technical things.I am good desicion making.plus point of my life i never compare myself with others.I meet a lot of persons in the life & learn from them.people around me say that my nature helping & friendly type.
    Tags:

    Accenture Adobe Genpact Virtusa Acuvate Software Wipro Capgemini IBM McAfee Aricent Sensiple Tech Mahindra TCS Syntel Inc. Cisco 

  • 2. What are your strengths and weaknesses?
  • Answer:
    I am good learner, hard worker as I put my all in my work, I am honest to my work as I am good team leader.
    Tags:

    Accenture Adobe Brocade Wipro IBM IBM Aricent TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture Cisco 

  • 3. What is your Short term and Long term Goal?
  • Answer:
    my goals are gaining knowledge about day to day updated technology, improving technology,i am part of company success. innovating new ideas.
    Tags:

    Wipro TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture 

  • 4. What was your biggest mistake?
  • Answer:
    slow learner
    Tags:

    Wipro Virtusa Syntel Inc. 

  • 5. Are you ready to relocate or travel? OR Do you have any problem with relocation?
  • Answer:
    its depends on company project and family
    Tags:

    AT&T Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. 

  • 6. Describe your management style.
  • Answer:
    I will be constantly keeping tab of assigned work with my subordinates and seniors, finishing the assigned job before deadlines.
    Tags:

    Wipro 

  • 7. Why do you want to join an IT company?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    PEOL Wipro Accenture 

  • 8. What do you expect from Wipro?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Wipro 

  • 9. Tell me about your interests and hobbies.
  • Answer:
    Playing games and watching movies
    Tags:

    Accenture Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. 

  • 10. As the IT companies are 24x7,Would you like to overwork in the projects at required times?Do you works in any shifts? Morning, night etc.
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Wipro