Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

HR Interview Questions and Answers : Fresher

Home > Fresher Archives > HR Interview > List of HR Interview Questions
  • 1. Did you face any difficulty in finding this place?
  • Answer:
    No mam I m comfortable with dis place
    Tags:

    Adobe Amazon Tech Mahindra 

    /*
    */
  • 2. Tell me about yourself.
  • Answer:
    I am amit gupta.I am hardworker as well as smart worker.i do work with patience & learn new things.I have few but wonderfull friends and we meet regularily and discuss current affair,technical things.I am good desicion making.plus point of my life i never compare myself with others.I meet a lot of persons in the life & learn from them.people around me say that my nature helping & friendly type.
    Tags:

    Accenture Adobe Genpact Virtusa Acuvate Software Wipro Capgemini IBM McAfee Aricent Sensiple Tech Mahindra TCS Syntel Inc. Cisco 

    /*
    */
  • 3. What are your strengths and weaknesses?
  • Answer:
    I am good learner, hard worker as I put my all in my work, I am honest to my work as I am good team leader.
    Tags:

    Accenture Adobe Brocade Wipro IBM IBM Aricent TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture Cisco 

    /*
    */
  • 4. Why do you want to work at our company?
  • Answer:
    It is a great opportunity to work for company like yours as I had gone through your company requriments as I had all the eligibility and your company is best for my carrier
    Tags:

    Syntel Inc. Cisco 

    /*
    */
  • 5. What is he difference between confidence and over confidence?
  • Answer:
    I can do it .it is our confidence
    I can only do it,it is overconfidence
    Tags:

    Cisco 

    /*
    */
  • 6. Are not you overqualified for this position?
  • Answer:
    I am worker,i am not work for position.i am work for good knowledge.
    Tags:

    No Tags on this question yet!

    /*
    */
  • 7. Why have you applied for this job? Or Why does this role interest you?
  • Answer:
    yes sir , this role ( job) suited for me and my knowledge and my degree.
    Tags:

    No Tags on this question yet!

    /*
    */
  • 8. How do you feel about working nights and weekends?
  • Answer:
    working nights are collecting the money,
    weekends are spending the money, i am leaving present.
    Tags:

    TCS Accenture 

    /*
    */
  • 9. Describe your ideal company, location and job.
  • Answer:
    its good question for me sir , my ideal company is related to gaining the knowledge day by day about technology,job location is bangalore,pune ,mumbai,delhi
    Tags:

    IBM Virtusa Cisco 

    /*
    */
  • 10. Why haven't you got a job yet?
  • Answer:
    i am searching my related course and degree, i am also preparing government jobs exams
    Tags:

    TCS Syntel Inc. 

    /*
    */

HR Round Interview is one of the rounds in candidates whole Interview process. In fact, it is the most important round. The HR personnel asked questions related to your interpersonal skills, stability, leadership skills, and pressure handling skills. To crack this round, you can browse our exclusive collection of Best HR Interview Questions and Answers for Freshers.

You can click on the Tag cloud to filter the questions by the company. We have collected these questions from previous candidates and recruiters. You can type your answer and then check the list of answers for verification purposes. You will find the list of answers given by the previous candidates along with the number of ratings given to each answer from other candidates. If the rating for a particular answer is high, it means it is the right answer for a particular question. Search for HR interview question and answers now!