HR Interview Questions and Answers : Virtusa

  • 1. Tell me about yourself.
  • Answer:
    I am amit gupta.I am hardworker as well as smart worker.i do work with patience & learn new things.I have few but wonderfull friends and we meet regularily and discuss current affair,technical things.I am good desicion making.plus point of my life i never compare myself with others.I meet a lot of persons in the life & learn from them.people around me say that my nature helping & friendly type.
    Tags:

    Accenture Adobe Genpact Virtusa Acuvate Software Wipro Capgemini IBM McAfee Aricent Sensiple Tech Mahindra TCS Syntel Inc. Cisco 

  • 2. What are your strengths and weaknesses?
  • Answer:
    I am good learner, hard worker as I put my all in my work, I am honest to my work as I am good team leader.
    Tags:

    Accenture Adobe Brocade Wipro IBM IBM Aricent TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture Cisco 

  • 3. Describe your ideal company, location and job.
  • Answer:
    its good question for me sir , my ideal company is related to gaining the knowledge day by day about technology,job location is bangalore,pune ,mumbai,delhi
    Tags:

    IBM Virtusa Cisco 

  • 4. What motivates you to do good job?
  • Answer:
    i am self motivate person in myself,thinking myself ,motivate my team mates.
    Tags:

    Virtusa Syntel Inc. 

  • 5. What is your Short term and Long term Goal?
  • Answer:
    my goals are gaining knowledge about day to day updated technology, improving technology,i am part of company success. innovating new ideas.
    Tags:

    Wipro TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture 

  • 6. Why do you think should we take you for this job? Or Why should I hire you?
  • Answer:
    If you hire me, It will be the great platform to showcase my skill. Whatever goals I set, I ensure to complete them within stipulated time.
    Tags:

    Virtusa 

  • 7. Tell me something about yourself that is not written in your resume.
  • Answer:
    i am daily hunting new things ,thoughts ,ideas i did BE in ece & networking course also i am fresher ,searching for job related my knowledge,skills.
    Tags:

    IBM TCS Virtusa Syntel Inc. 

  • 8. Tell me something about our company.
  • Answer:
    Good company in society,everyone know about this company .reviews also good .
    Tags:

    TCS Virtusa 

  • 9. if we hired you how long would you expect to work for us? What are your outside interests?
  • Answer:
    As long as I feel challenged professionally.
    Tags:

    Virtusa Syntel Inc. Cisco 

  • 10. What is your greatest achievement?
  • Answer:
    achievements means without hurting life's anybody is achievement,introducing new thought to world about technology is achievement
    Tags:

    Virtusa Syntel Inc. Cisco