HR Interview Questions and Answers : Cisco

  • 1. Tell me about yourself.
  • Answer:
    I am amit gupta.I am hardworker as well as smart worker.i do work with patience & learn new things.I have few but wonderfull friends and we meet regularily and discuss current affair,technical things.I am good desicion making.plus point of my life i never compare myself with others.I meet a lot of persons in the life & learn from them.people around me say that my nature helping & friendly type.
    Tags:

    Accenture Adobe Genpact Virtusa Acuvate Software Wipro Capgemini IBM McAfee Aricent Sensiple Tech Mahindra TCS Syntel Inc. Cisco 

  • 2. What are your strengths and weaknesses?
  • Answer:
    I am good learner, hard worker as I put my all in my work, I am honest to my work as I am good team leader.
    Tags:

    Accenture Adobe Brocade Wipro IBM IBM Aricent TCS Virtusa Syntel Inc. Accenture Cisco 

  • 3. Why do you want to work at our company?
  • Answer:
    It is a great opportunity to work for company like yours as I had gone through your company requriments as I had all the eligibility and your company is best for my carrier
    Tags:

    Syntel Inc. Cisco 

  • 4. What is he difference between confidence and over confidence?
  • Answer:
    I can do it .it is our confidence
    I can only do it,it is overconfidence
    Tags:

    Cisco 

  • 5. Describe your ideal company, location and job.
  • Answer:
    its good question for me sir , my ideal company is related to gaining the knowledge day by day about technology,job location is bangalore,pune ,mumbai,delhi
    Tags:

    IBM Virtusa Cisco 

  • 6. What do you want to achieve in the next 5 years?
  • Answer:
    human being ,i don't no about future .
    Tags:

    IBM TCS Cisco 

  • 7. if we hired you how long would you expect to work for us? What are your outside interests?
  • Answer:
    As long as I feel challenged professionally.
    Tags:

    Virtusa Syntel Inc. Cisco 

  • 8. What is your greatest achievement?
  • Answer:
    achievements means without hurting life's anybody is achievement,introducing new thought to world about technology is achievement
    Tags:

    Virtusa Syntel Inc. Cisco 

  • 9. What is your greatest weakness?
  • Answer:
    slow learner but i will do correct
    Tags:

    Syntel Inc. Cisco 

  • 10. What is your greatest professional achievement?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Cisco