HR Interview Questions and Answers : Tech Mahindra

  • 1. Did you face any difficulty in finding this place?
  • Answer:
    No mam I m comfortable with dis place
    Tags:

    Adobe Amazon Tech Mahindra 

  • 2. Tell me about yourself.
  • Answer:
    I am amit gupta.I am hardworker as well as smart worker.i do work with patience & learn new things.I have few but wonderfull friends and we meet regularily and discuss current affair,technical things.I am good desicion making.plus point of my life i never compare myself with others.I meet a lot of persons in the life & learn from them.people around me say that my nature helping & friendly type.
    Tags:

    Accenture Adobe Genpact Virtusa Acuvate Software Wipro Capgemini IBM McAfee Aricent Sensiple Tech Mahindra TCS Syntel Inc. Cisco 

  • 3. Are you planning to go for further studies?
  • Answer:
    study is never ending ,but i completed my graduation is enough for me.
    Tags:

    IBM Tech Mahindra Syntel Inc. 

  • 4. Are you ready to relocate or travel? OR Do you have any problem with relocation?
  • Answer:
    its depends on company project and family
    Tags:

    AT&T Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. 

  • 5. Aren't you overqualified for this position?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Tech Mahindra 

  • 6. Where do you see yourself five years from now?
  • Answer:
    I see myself in a senior position managing important portfolio of this company.
    Tags:

    IBM Tech Mahindra TCS Virtusa 

  • 7. What are your career options right now?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    Tech Mahindra 

  • 8. Do you consider yourself successful? OR How can you say that you are successful?
  • Answer:
    Yes, apart from appraisals I think I have earned a bunch of good colleagues in my life.
    Tags:

    Tech Mahindra 

  • 9. What will you do if our competitor offered you a higher salary?
  • Answer:
    I would strive to get the better package here only.
    Tags:

    ThoughtWorks Tech Mahindra TCS 

  • 10. Tell me about your interests and hobbies.
  • Answer:
    Playing games and watching movies
    Tags:

    Accenture Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc.