Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: iGate

Company: iGate

Total Qs: 349+

Website: http://www.igate.com

Total View: 14.4K


Not Attempted

71. Opposite meaning to the word "Abstemious".

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Antonyms | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Abstemious' means indulging very moderately in something. That's why unrestained is the answer.

Submit Your Solution

Tags: iGate


 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Spotting Errors | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Soups and salads make for a healthy dinner,particularly for those who are looking at losing weight as they can be light and easily digestible and their calorie is low.
In (a), "be" is missing after "could".
In (c), It must had been: "Every meal needs to be tasty and satisfying, isn't it?"
In (d), "that" is missing after "mean".

Submit Your Solution

Tags: iGate

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Spotting Errors | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The accident was very serious but thomas recovered from it quiet

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

74. Directions for Questions 26-29 : Read the passage and answer the questions that follow on the basis of the information provided in the passage.

As infants and caregivers respond to one another in the first year, the infant begins to form an attachment - a deep, affectionate, close, and enduring relationship - to these important figures. John Bowlby, a British psychoanalyst, drew attention to the importance of attachment when he observed the dire effects of separation from parents on children who had been orphaned during World War II. These children's depression and other emotional scars led Bowlby to propose a theory about the importance of developing a strong attachment to one's primary caregivers a tie that normally keeps infants close to these caregivers and, therefore, safe. Soon after Bowlby described his theory, researchers in the United States began to investigate how such attachments are formed and what happens when they are not formed, or when they are broken by loss or separation.


Question: In this passage, the word dire means:

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Reading Comprehension | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

75. This passage is mostly about

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Reading Comprehension | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

76. Bowlby observed children who were separated from their parents because of

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Reading Comprehension | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Reading Comprehension | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

78. Choose the option that correctly sequences the following phrases:
1. reserving books
2. for example,
3. about
4. the Service Desk
5. deals with any enquiries

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Sentence Formation | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

The service desk deals with any enquiries, for example, about reserving books

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

79. Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

If she ________ ready ________ in the house,i will rent it out because it is vacant.

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

d) If she IS ready TO STAY in the house,i will rent it out because it is vacant.

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

80. Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

I miss ________ the news, while I am travelling.

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Here is the list of questions asked in iGate Aptitude Test Question with Answers iGate Mock Test page 8. Practice iGate Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview iGate Online Test Questions to crack iGate written round test. Overall the level of the iGate Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of iGate