Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Infosys

123.24K

Tot. Mock Test: 15


Total Qs: 288+

Not Attempted

31. How many 4 digit numbers contain number 2 ?

Answer: Option C

Explanation:

Total number of 4 digit numbers are 9000 (between 1000 and 9999).
We find the numbers without any two in them.
So total numbers are 8 * 9 * 9 * 9 = 5832
So, numbers with number two in them = 9000 - 5832 = 3168

Submit Your Solution

Tags: Infosys


Not Attempted

32. How many kgs of wheat costing Rs.24 per kg must be mixed with 30 kgs of wheat costing Rs.18.40 per kg so that 15% profit can be obtained by selling the mixture at Rs.23 per kg?

Answer: Option B

Explanation:

S.P. of 1 kg mixture = Rs.23. Gain = 15%.
CP of 1 kg mixture = Rs.[(100/115) * 23] = Rs.20
Lets assume the quantity of wheat costing Rs.24 = x kgs.
Using weighted average rule = (x*24+30*18.4)/ (x+30)=20
=> x = 12.

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

33. Find the next term of the series:-
7,14,55,110,?

Answer: Option A

Explanation:

7 + 7 = 14, and reverse of 14 is 41
Now, 41+14=55
Similarly,
Reverse of 55 is 55.
Thus, 55 +55=110.
Now, reverse of 110 is 011
so the next term is 110+011=121.

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

34. A sells a bicycle to B at a profit of 20%. B sells it to C at a profit of 25%. If C pays Rs. 225 for it, the cost price of the bicycle for A is:

Answer: Option D

Explanation:

125% of 120% of A = 225.
=> 125/100 * 120/100 * A = 225
=> A = 225 * 2/3 = 150.

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

35. In a cycle race there are 5 persons named as J,K,L,M,N participated for 5 positions. How many number of ways can M finishes always before N?

Answer: Option C

Explanation:

No. of ways in which 5 persons can finish is 5! = 120 (there are no ties)
Now, in half of these ways M can finish before N.

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

36. There are 6561 balls out of them 1 is heavy. Find the min. no. of times the balls have to be weighed for finding out the heavy ball.

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

37. When you reverse the digits of age of father you will get the age of son. one year ago the age of father was twice that of son's age. What are the current ages of father and son?

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

38. In a class there are less than 500 students . when it is divided by 3 it gives a whole number. similarly when it is divided by 4,5 or 7 gives a whole number. find the no. of students in the class

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

39. A coffee seller has two types of coffee Brand A costing 5 bits per pound and Brand B costing 3 bits per pound. He mixes two brands to get a 40 pound mixture. he sold this at 6 bits per pound. the seller gets a profit of 33 1/2 percent. how much he has used Brand A in the mixture?

Answer: Option C

Explanation:

Let x and y quantities of A and B respectively are mixed.
=> x+y=40 --------- (1)
His total selling price = 40*6=240
His cost price 180 approx(as he makes 33.5 % profit)
5x+3y=180 ------------- (2)
On solving (1) and (2)
x=30 pounds.

Submit Your Solution

Tags: Infosys

Not Attempted

40. Joe's age , Joe's sister's age and Joe's fathers age sums up to a century. When sox s as old as his father, Joe's sister will be twice as old as now. When Joe is as old as his father then his father is twice as old as when his sister was as old as her father

Answer: Option C

Explanation:

Joe + joe's sister + father = 100 -------------(1)
After x years lets joe age is equal to his father
So. (joe + x) = father
Therefore, joe's sister + x = 2*sister
=>sister = x
joe+sister = father
therefore, 2*father=100
hence, Father=50, joe = 20 and sister = 30

Submit Your Solution

Tags: Infosys



Here is the list of questions asked in Infosys Aptitude Test Question with Answers Infosys Mock Test page 4. Practice Infosys Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Infosys Online Test Questions to crack Infosys written round test. Overall the level of the Infosys Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Infosys


Most Popular Qs.