Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Wipro

Company: Wipro

Total Qs: 334+

Website: http://wipro.com

Total View: 132.91K


Not Attempted

61. After running a test that contains both input and output parameters, where can the results of an output parameter be found?

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro


Not Attempted

62. If you have a Virtual Object Collection stored on your machine, and you don't want to use it what you must do?

 View Answer |  Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

63. For 1 MB memory, the number of address lines required,

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Not Attempted

65. Preprocessor does not do which one of the following

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

66. Consider the following program:

# include
class x {
public:
int a;
x();
};
x::x() { a=10; cout< class b:public x {
public:
b();
};
b::b() { a=20; cout< main ()
{
b temp;
}
what will be the output of this program?

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

68. The type of the controlling statement of a switch statement cannot be of the type

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

69. Assignment operator targets to

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

70. Convert the infix to postfix for A-(B+C)*(D/E)

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Here is the list of questions asked in Wipro Aptitude Test Question with Answers Wipro Mock Test page 7. Practice Wipro Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Wipro Online Test Questions to crack Wipro written round test. Overall the level of the Wipro Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Wipro