Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Cisco

Company: Cisco

Total Qs: 118+

Website: http://www.cisco.com

Total View: 26.55K

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco


Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

63. #include
void main()
{
unsigned short a=-1;
unsigned char b=a;
printf("%d %d ",a,b);
}
What is output of the program?

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

64. int a[5][6]
How much memory will be allocated if int is allocated 2 bytes.

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

65. main()
{
int a;
printf("%d",scanf(%d,&a));
}
What will be the output of the above program.

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

66. Find the output for the following C program

#define d 10+10
main()
{
printf("%d",d*d);
}

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

67. Given the following statement
enum day = { jan = 1 ,feb=4, april, may}
What is the value of may?

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

ShortCut
Not Attempted

68. Given arrays base address is 1000. array is a[5][4]. Then what is the correct address of a[4][3].

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

69. The concatenation of 2 lists can be performed O(1) time. Which of the following implementation of list should be used?

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

70. For linked list implementation , which search is not applicable ?

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Here is the list of questions asked in Cisco Aptitude Test Question with Answers Cisco Mock Test page 7. Practice Cisco Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Cisco Online Test Questions to crack Cisco written round test. Overall the level of the Cisco Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Cisco