::

Home > > > Discussion

8. Based on the following passage find out which of the statement can be inferred from the passage.

The world production of sugar has been reported to be very scarce as compared to the global scales of four years. The demand for sugar is extremely high but the supply has been low for quite some time now. This could be because some chief sugar growers have switched to high priced jute. The price of sugar has soared in response to the phenomena of the demand supply disparity.The price of sugar now equals that of jute.

Answer: Option D

Explanation :

There is no Explanation for this Answer.

Asked In :: Cognizant

Post Your Answer Here:     

No Discussion on this question yet!