Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Technical Interview Questions and Answers :: .NET

  • 11. What is the lifespan for items stored in ViewState?
  • Answer:

    Items stored in a ViewState exist for the life of the current page, including the post backs on the same page.

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 12. Can we disable ViewState, If, yes how?
  • Answer:

    ViewState can be disabled by using "EnableViewState" property set to false.

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 13. What is a bubbled event?
  • Answer:

    When a complex control like datalist or datagrid, which contains a child control, using an itemcommand can listen to the events raised by the child control in the main control. The process of listening to the child control in the main or parent control is called as event bubbling.

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 14. What is an assembly?
  • Answer:

    Assemblies are the building blocks of the .NET framework. They are the logical grouping of the functionality in a physical file.

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 15. What are different types of Assemblies?
  • Answer:

    Single file and multi file assembly. Assemblies can be static or dynamic. Private assemblies and shared assemblies

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 16. Which method do you invoke on the DataAdapter control to load your generated dataset with data?
  • Answer:

    DataAdapter’s fill () method is used to fill load the data in dataset.

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 17. Can you edit data in the Repeater control?
  • Answer:

    No Discussion on this question yet!

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 18. Which template is to be provided in the Repeater control in order to display a data? Which template will display every other row in another color?
  • Answer:

    ItemTemplate, AlternatingItemTemplate

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 19. What are the most important property and most important method of a Repeater control?
  • Answer:

    The DataSource property and DataBind () method.

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!

  • 20. How many classes can a single .NET DLL contain?
  • Answer:

    It can contain many classes.

    Please Login First :
    Tags:

    No Tags on this question yet!