Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Selecting Words

Home > Verbal Ability > Selecting Words > General Questions

81. You should always check the sell_____date of things youbuy in the super market

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

82. The teacher's counsel had a ________ effect on the mischievous student's conduct.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

83. Such talks are absurd; you should indulge in ______ talks.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

84. justice should be ______ Even-handed

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

85. This book seems rather complicated, I think this matter should be ______ categorised

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

86. Sherlock Holmes is a fictitious character and not a ________ one.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

87. Biological clocks are of such ____ adaptive value to living organisms, that we would expect most organisms to ____ them.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

88. Some of the book on the table ________ to me.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

89. There are two blanks in the below sentence. From the pairs of word given, choose the correct that fills the blanks most appropriately.

Question: Critics charge that the "war on terrorism" is an ideology of fear and ________ that creates enemies and promotes ________ rather than mitigating acts of terror and strengthening security.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

CGI 

90. There are two blanks in the below sentence. From the pairs of word given, choose the correct that fills the blanks most appropriately.

The World Bank, the international Monetary Fund, and the World Trade Organization _______ Tremendous power and influence, but ______ the voices of developing countries most adversely affected by financial and trade policies.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

CGI