Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Verbal Ability :: Spotting Errors

Home > Verbal Ability > Spotting Errors > General Questions

Read the each sentence as (A->B->C) to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).

71. Find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is 'no error'

The house with all its (A)/ furniture and exotic plants (B)/ were sold for Rs. 50,000(C) / No error(D)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Wipro

72. Find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is 'no error'

The teacher asked the students(A) / if everyone of them were interested in (B)/ going on an excursion (C)/ No error(D)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Wipro

73. Find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is 'no error'

Work hard (A) / lest you will (B) / fail (C)/ No error(D)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Wipro

74. Find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is 'no error'

We grieve our loss and cry helplessly (A)/ while we should be fighting for our rights (B) / and die a noble death (C)/ No error (D)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Wipro

75. Read the sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any, will be in onve part of the sentence. The letter of that part is the answer. Ignore the error of punctuation, if any.

(A) Green home cleaning can be a tiny (B) and imperative step in (C) balancing and preserving our nature. (D) No error

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Correct sentence is:
Green home cleaning can be a tiny but imperative step in balancing and preserving our nature.

Workspace


Tags:  Cognizant

76. Read the sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any, will be in onve part of the sentence. The letter of that part is the answer. Ignore the error of punctuation, if any.

(A) I feel that Mary will going (B) for the closing ceremony of (C) the Commonwealth Games (D) No error.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

I feel that Mary will be going for the closing cermony of the Commonwealth Games

Workspace


Tags:  Cognizant

77. Read the sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any, will be in onve part of the sentence. The letter of that part is the answer. Ignore the error of punctuation, if any.

(A) these decision provides (B) firm ground for all players in (C) the equality rights arena (D) No error.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Cognizant

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Replace Driven by the desire to save trees by Being driven by the desire to save trees.

Workspace


Tags:  CGI

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Replace relative pronoun who by which because non-living thing has been used.

Workspace


Tags:  CGI

80. which part has an error :
Unless you don't collect (A) / the quota of your ration to-day (B) / you will forfeit your claim (C ) / at least for this week (D) / NO ERROR (E )

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

unless is used with positive .so first part has error.

Workspace


Tags:  Syntel Inc.