Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Reasoning :: Series Completion

Home > Verbal Reasoning > Series Completion > General Questions

71. What is the next number of the following sequence
125102550(?)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Consider the series as 1 2 5 10 25 50 ____
1*2 = 2
2*2.5 = 5
5*2 = 10
10*2.5 = 25
25*2 = 50
50*2.5 = 125

Workspace

Tags:

Syntel Inc. 

72. What is the next number of the following sequence
1.5, 3, 9, 18, 54, 108,...?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

5*2=3
3*3=9
9*2=18
18*3=54
54*2=108
108*3=324

Workspace

Tags:

Syntel Inc. 

73. what is the next number following sequence
49216256498(?)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

49 216 25 64 9 8(?)
7^2 6^3 5^2 4^3 3^2 2^3 (1^2)

Workspace

Tags:

Syntel Inc. 

74. What is the next number following sequence
272267202607(?)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

2 7 22 67 202 607 ?
2*3+1=7
7*3+1=22
22*3+1=67
67*3+1=202
202*3+1=607
607*3+1=1822

Workspace

Tags:

Syntel Inc. 

75. What number should come next?

3, 4, 7, 8, 11, 12,___

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

76. Find the next number in the series.

1, 0.5, 0.25, 0.125,____

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

77. What number should come next?

21, 9, 21, 11, 21, 13, 21,____

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

78. Series completion:
4, 7, 26, 10, 13, 2016, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

79. Series completion:
1114, 14.17, 1720, 20, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

80. 4,2,3,7.5,26.25,_,_
Find the next two numbers.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

(4/2)*1=2
(2/2)*3=3
(3/2)*5=7.5
(7.5/2)*7=26.25
(26.25/2)*9=118.125
(118.123/2)*11=649.6875

Workspace

Tags:

iGate