Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Selecting Words

Home > Verbal Ability > Selecting Words > General Questions

71. Are you puzzled______________the meaning of life and the complexity of the universe?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

72. People often prefer ambiguity to______

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

73. Some critics maintain that Tennyson's poetry is uneven, ranging from the ____ to the ____.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

74. A sedentary worker requires more calories than a _________one

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

76. Pleasure is________and not eternal.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

77. Rajeev failed in the examination because none of her answers were ______ to the questions aske

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

79. Reconstructing the skeletons of extinct species like dinosaurs is ________ process that requires much patience and effort by paleontologists.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

80. ______youths disturb the tranquil atmosphere by indulging-in anti - social activities.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies