Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Synonyms

Home > Verbal Ability > Synonyms > General Questions

61. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

LATERAL

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

LATERAL means from side or side part.
OBLIQUE SECTION is closest to LATERAL.

Workspace

Tags:

iGate 

62. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

As a "precautionary" measure, the police were armed to the teeth.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

63. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

GAMUT

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

GAMUT - 'the complete range or scope of something.'

Workspace

Tags:

iGate 

64. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

GAUNT

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

GAUNT - 'lean and haggard, especially because of suffering, hunger, or age.'

Workspace

Tags:

iGate 

65. Choose the synonym of the following word :

Rejuvenate

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Rejuvenate means 'look or feel better'.
All the options are synonyms for rejuvanate, but REVIVE has the closest meaning to it.

Workspace

Tags:

iGate 

66. Direction (19-20): In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word.

CANNY

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

67. In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word.

STERILE

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

68. Choose the word that is closest in meaning to the word in double quotes in the following sentence:

As a "precautionary" measure the police were armed to the teeth.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

69. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

DISTANT

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

70. Which of the following is an appropriate synonym for the word:

FRUGALITY

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!