Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Selecting Words

Home > Verbal Ability > Selecting Words > General Questions

61. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

Nothing ____________ convinced her to cancel her trip to goa.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

62. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

Our bright and beautiful environment is being systematically destroyed under the pressure of a________Population.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

63. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

His recent success_______him more arrogant than. what he used to be

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

64. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

He is better acquainted with the place_____I am.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

65. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

The man's shadow_______ always beside him..no matter what.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

66. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

There was _____ in the country when their cricket team won the world cup

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

67. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

I always wanted a basket ball and ______ I-pad in my collection

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

68. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

Funds are scarce,so_____ are needed to rebuild homes destroyed by the folld

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

69. This is a ______ on his character

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies 

70. We are not sure if their business is strictly________

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

HCL Technologies