Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Spotting Errors

Home > Verbal Ability > Spotting Errors > General Questions

Read the each sentence as (A->B->C) to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).

51. I have been traveling by local trains (1) /since last several years (2) / but had never experienced (3) / such a horrible situation as this. (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

for the last several years

Workspace

Tags:

Infosys 

52. Even after worked in the office (1)/ for as many as fifteen years. (2)/ he still does not understand (3)/ the basic objectives of the work. (4)/ No error (5).

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Even after having worked in the office

Workspace

Tags:

Infosys 

53. They give us(1)/ such troubles(2)/ which we cannot(3)/ endure them(4) / No error (5)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

They give us such troubles which we cannot endure.

Workspace

Tags:

Infosys 

54. May I know (1) /Who you want (2) / to see please (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

55. Due to me being a newcomer (1) / I was unable to get a house (2) / suitable for my wife and me (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

56. This is the boy (1) / Whom I think had won (2) / the gold medal in the dance competition (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

57. Direction27-32: In each of the following questions, find out which part of the sentence has an error. if there is no mistake the answer is 'no error'

I going there (1) / will not solve (2) / this complicated problem (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

58. And though one did not (1) / quite believe his claim (2) / one saw no harm (3) / in granting him permission (4) / No error (5)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

59. most people would have (1) / attended the union meeting (2) / if they had (3) / longer notice of it (4) / No error (5)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

60. No stronger (1) / a figure than his (2) / is prescribed in the history (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys