Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

C Programming :: Pointers

Home > C Programming > Pointers > General Questions

51. which is the null statement?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Global Edge

52. What is the output of the following 'C' program ?

#include
int main()
{
char *mess[]={"Have","a","nice","day","Bye");
printf("%d \t %d",sizeof(mess),sizeof(mess[1]));
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Global Edge

53. What is the output of the following 'C' program ?

#include
void main()
{
int i,count=0;
char *p1="abcdefghij";
char *p2="alcmenfoip";

for(i=0;i<=strlen(p1);i++) {
if(*p1++ == *p2++)
count+=5;
else
count-=3;
}
printf("count=%d\n",count);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Global Edge

54. What is the output of the following 'C' program ?

#include
int main()
{
int a;
char *p;
a = sizeof(int) * p;
printf("%d\n",a);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Global Edge

55. What is the output of the following 'C' program ?

#include
int main()
{
int a=8,d;
int *p;
p=&a;
d=a/*p;
print("%d\n",d);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Global Edge

56. What is the output of the following 'C' program ?

#include
int main()
{
char *a="Hello";
*a++ = 'h';
printf("%s\n",a);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Global Edge

57. What is the output of the following 'C' program ?

#include
int main()
{
int *p=10;
printf("%d\n",*p);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  Global Edge

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  TCS

59. What is the output of this C code?

void main()
{
int k = 5;
int *p = &k;
int **m = &p;
printf("%d%d%d\n", k, *p, **m);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  TCS

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  TCS