Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Selecting Words

Home > Verbal Ability > Selecting Words > General Questions

51. Fill in the gaps with the correct tense of the verb :

They ________ already ________ their rucksacks

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

52. Fill in the gaps with the correct tense of the verb :
I ________ at the pet shop.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

53. Fill in the gaps with the correct tense of the verb :
You were ________ to finish this task on time

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

54. Fill in the gaps with the correct tense of the verb :
Norah ________ in the rain.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

55. Fill in the gaps with the correct tense of the verb :
My friends ________ smoking

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

56. For the following sentence,choose the most suitable word from the given options:

They bought tv ___________damaged condition.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

57. For the following sentence,choose the most suitable word from the given options:

His recent success _______him more arrogant than what he used to be.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

58. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete. Heritage languages which form a part of India's rich culture are becoming _______.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

59. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

We were thinking ______ it _______ something like a requiem for our age

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

60. Select the correct option that fills the blank(s) to make the sentence meaningfully complete.

The labour union decided to go on strike since the management was adamant and did not agree to their terms. The discussion had reached a /an_______.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant