Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Spotting Errors

Home > Verbal Ability > Spotting Errors > General Questions

Read the each sentence as (A->B->C) to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).

41. Direction 25-30: In each of the following questions, find out which part of the sentence has an error. if there is no mistake the answer is 'no error'

Inspite of the doctor's stern warning (1) / he continued taking (2) / sugar in his tea (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

42. myself and Gopalan (1) / will take care of (2) / the function on Sunday (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

43. Being a very (1) / hot day I (2) / remained indoors (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

44. I saw (1) / a few children (2) / playing on sand (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

45. Interviews for (1) / the post of lectures (2) / will begin from Monday (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

46. As he is rich (1) / so he spends (2) / lavishly (3) / No error (4)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

47. Not only the judges acquitted (1)/ him for all the charges (2)/ leveled against him but, (3)/ also commended all his actions. (4)/ No error (5).

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

the judges not only acquitted

Workspace

Tags:

Infosys 

48. I would ask him (1) / to leave our house (2) / immediately (3) if my father should not have been at home. (4) / No error (5)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

if my father were not at home. This is an example of the type 2 conditional sentence. Here we use would + infinitive in the main clause and simple past in the if-clause.

Workspace

Tags:

Infosys 

49. Direction 25-32 : In each of the following questions, find out which part of the sentence has an error. if there is no mistake the answer is 'no error'

Our is the only (1) / country in the world (2) / than can boast of (3) / unity in diversity (4) / No error (5)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

50. By the time he gets back (1) / from his holidays (2)/ the milkman has left (3)/ twenty one bottles of milk (4)/ outside his door(5)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

the milkman will have left

Workspace

Tags:

Infosys