Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C Programming :: Variables & Data Types

Home > C Programming > Variables & Data Types > General Questions

41. What will be output of the following "c" code?

#include
void main ( )
{
float x=0.7;
if( x== 0.7)
printf("equal");
else
printf ("not equal");
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

42. What is the value of "final" after the following program executed?

void main()
{
int sum, index;
index = 0; sum=0; for(;;) {
sum = sum + index;
++index;
if (sum >= 100) break;
}
final = sum/index;
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

43. What is the output of the following program?

void main()
{
float balance, loan;
balance = 1000.0;
loan= balance/10;

if ((balance>500) || (loan < 500))
printf ("Good account/n ");
if (balance < 500) || (loan < 500)
printf("caution !/n");
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

44. In the following code segment what will be the result of the function

#include
int main(){
unsigned int x=-1;
int y;
y = ~0;
if(x == y)
printf("same");
else
printf("not same");
printf("%u %d",x,y);
return 0;
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

TCS 

45. What will be output of following c program?

#include
int main(){
enum number { a=-1, b= 4,c,d,e};
printf("%d",e);
return 0;
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

TCS 

46. extern int s;
int t;
static int u;
main ()
{
}

Which of s, t and u are available to a function present in another file.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

TCS 

47. Primitive data type are:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Primitive data types are: char, int, float, double, void

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

48. int *i;
float *f;
char *c;

Which are the valid castings?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

49. resolving of external variables in a program is done at

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!