Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C Programming :: Loop Control

Home > C Programming > Loop Control > General Questions

41. Consider a part of a loop as shown below.

for (i = 0; i < = 10000; i++)
{
:
:
if (error < 0.005)
break;
}

The above loop will?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

42. How many times will while loop be executed in the following C program.

void main(){
x = 500;
while (x < = 500)
{
x=x-600;
if (x < 0)
break;
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

43. What will be the output of the following C program?

void main()
{
sum = 0;
for (i = 1; i < = 10; i++)
if (i%2 == 0)
sum += i;
printf ("%d",sum);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

44. If nstart = 10, n = 0 and nstop = 100 what should be the output of the following C program fragment?

for (i = 0; n <= nstop; i++)
{
n = nstart + i * nstart;
printf(''%d", n);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

47. Each pass through a loop is called a/an

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

48. Which looping process checks the test condition at the end of the loop?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

49. What is the value of result?

n=7623
while(n>0){
temp=n/10;
result=temp*10+ result;
n=n/10
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

50. Find the output for the following C program

#include
int main()
{
int i=20,j,k=0;
for(j=1;j >i;j++)
{
k+=j<10?4:3;

}
printf("%d", k);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cisco