Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Reasoning :: Classification

Home > Verbal Reasoning > Classification > General Questions

41. Find the odd one out

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

42. Find the odd one out

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

43. Find the odd one

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

44. Find the odd man one

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

c+5=h e+6=k m+4=q t+3=w

Workspace

Tags:

Cognizant 

45. Select the right option from the given alternatives: 865:532:976:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

The pattern is like [-3,-3,-3] : [+4 , +4 , +4] : [-3,-3,-3,] : [+4,+4,+4]



so next group of no.s are 9-3 , 7-3 , 6-3 = 643

Workspace

Tags:

Cognizant 

46. Find the odd one out from the options

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

47. Find the odd one out from the options

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

48. Find the odd one out from the options

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant