Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Logical Reasoning :: Number Series

Home > Logical Reasoning > Number Series > General Questions

31. Find the number that can be put in place of the question mark.
10,18,15,23,20,28,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

32. Find the number that can be put in place of the question mark.
4,10,8,14,12,18,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

33. Find the number that can be put in place of the question mark.
25 10,15,12,17,14,10,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

34. Find the number that can be put in place of the question mark.
121, 102, 84, 72, 61, 54,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

5.5 = 2.2 * 2.5
8 = 5.5 + 2.5
36 = 8 * 4.5
40.5 = 36 + 4.5
263.25 = 40.5 * 6.5
The next number should be: 263.25 + 6.5 = 269.75.

Workspace

Tags:

IBM 

35. Find the number that can be put in place of the question mark.
764, 620, 520, 456, 400, 404,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

36. Find the number that can be put in place of the question mark.
1337, 662, 331, 164, 81, 40,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

28*0.5=14
15*1.5=22.5
24.5*2.5=61.25
64.25*3.5=224.875.

Workspace

Tags:

IBM 

37. Find the number that can be put in place of the question mark.
3, 10, 101,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

2x2x1=4;
3x3x2=18;
4x4x3=48;
5x5x4=100;
6x6x5=180;
7x7x6=294;
so answer is (d) 48.

Workspace

Tags:

IBM 

38. In the series 2, 6, 18, 54, ____ what will be the 8th term ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

3+7=10,8+4=12,0+5=5,so 3+2=5

Workspace

Tags:

IBM 

39. Find the number that can be put in place of the question mark.
125,80,45,20,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM 

40. Find the number that can be put in place of the question mark.
6, 13, 25, 51, 101, ?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

IBM