Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Reasoning :: Syllogism

Home > Verbal Reasoning > Syllogism > General Questions

31. In each of the following questions two statements are given. Which are followed by four conclusions (1), (2), (3) and (4). Choose the conclusions which logically follow from the given statements.

Statements:
No door is dog.
All the dogs are cats.

Conclusions:
1. No door is cat.
2. No cat is door.
3. Some cats are dogs.
4. All the cats are dogs.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Capgemini 

32. 


Statements: 

All green are blue. 

All blue are white.



Conclusions:

1. Some blue are green.

2. Some white are green.

3. Some green are not white.

4. All white are blue.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Capgemini 

33. Statements:
Some ants are parrots.
All the parrots are apples.

Conclusions:
All the apples are parrots.
Some ants are apples.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Capgemini 

34. Statements:
All the actors are girls.
All the girls are beautiful.

Conclusions:
All the actors are beautiful.
Some girls are actors.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Capgemini 

35. Statements:
All green are blue.
All blue are white.

Conclusions:
(i) Some blue are green.
(ii) Some white are green.
(iii) Some green are not white.
(iv) All white are blue.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

TCS 

36. In each of the following questions two statements are given. Which are followed by four conclusions (1), (2). Choose the conclusions which logically follow from the given statements.

Statements:
All the windows are doors.
No door is a wall.

Conclusions:
I. Some windows are walls.
II. No wall is a door.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

37. Statements:
Same actors are singers.
All the singers are dancers.

Conclusions:
I. Some actors are dancers.
II. No singer is actor.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

38. Statement:
All readers are teachers.
All writers are teachers .

Conclusions:
I. Some teachers are writers.
II. Some writers are readers.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

39. Statements:
All cars are cats.
All fans are cats.

Conclusions:
I. All cars are fans.
II. Some fans are cars.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

40. Statements:
Some cows are crows.
Some crows are elephants.

Conclusions:
I. Some cows are elephants.
II. All crows are elephants.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra