Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C Programming :: Loop Control

Home > C Programming > Loop Control > General Questions

31. What will be output of the following "c" code?

#include
void main()
{
char ch;
for(ch =1; ch<=255; ch++)
printf("%d %c", ch, ch);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

32. What will be output of the following "c" code?

#include
void main ( )
{
int x=7;
while(x=5)
printf("%d", x);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

33. What will be output of the following "c" code?

#include
void main ( )
{
int i =0;
for (i >= 5 && i<= 10; ++i; i <5)
printf ("%u", i);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

34. What will be the value of sum after the following C program is executed?

void main()
{
int sum, index
sum= 1;
index= 9;
do {
index = index - 1;
sum =2* sum;
} while(index > 9);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

35. What is the final value of sum?

void main()
{
int sum= 1;
for (;sum <=9;)
printf("%d/n" ,++sum);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

36. If C is a variable initialized to 1. how many times the following loop will be executed?

while ((c > 0) && (c < 60)) {
loop body
c ++; }

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

38. How many times will the following loop be executed?

C1 = 'a';
while (C1 >= 'a' && C1 <= 'z')
{
C1++;
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

39. How many times will the following loop be executed if the input data item is 01234?

while (c = getchar ()! = 0) {
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

40. How many times will the following loop be executed in below C program?

void main()
{
x=5;
if (x = 1) {
x++;
}
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!