Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C Programming :: Functions

Home > C Programming > Functions > General Questions

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

nagarro 

32. The call zap(6) gives the result as?

int zap(int n)
{
if(n<=1)
return 1;
else
return zap(n-3) + zap(n-1);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

34. What will be output of the following "c" code?

#include
void change (float f);
void main ()
{
change (-40.00);
}
void change (float f)
{
float c;
c = 5/9 * (f-32);
printf ("%f", c);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

35. What is the following program doing?

void main()
{
int digit = 0;
do
printf ("%d/n", digit++);
while (digit < = 9);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

36. If x and y are variables as declared below.

double x = 0.005, y = - 0.01;


what is the value of ceil (x + y), where ceil is a function to compute ceiling of a number?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

37. What is the following test function computing?

int test (n)
int n;
{
int i;
long int prod = 1;
if(n > 1)
for (i = 2; i < = n; i++)
prod *= i
return (prod);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

38. What is the following summation fuction doing?

void summation (n)
int n;
{
int i; sum = 0;
i = 1;
for(i = 1; i < = n; i++)
sum+= i;
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

40. main ()
{
}
int a;
f1(){}
f2(){}

Which of the functions is int a available for?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

TCS