Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Reasoning :: Classification

Home > Verbal Reasoning > Classification > General Questions

31. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The mayor, governor, and senator are all persons elected to government offices; the lawyer is not an elected official.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

32. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Orange is the only citrus fruit in the group.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

33. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

All except Hammer are sharp-edged and have a cutting action.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

34. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Seat, rung, and leg are all parts of a chair. Not all chairs have cushions.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

35. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

All except Stain are terms related to cleaning.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

36. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

All except Trousers are garments which cover the upper part of the body.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

37. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

All except Reader are persons involved in the preparation of a journal, newspaper or magazine.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

38. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

All except Spider are insects having four legs.

Workspace

Tags:

Capgemini 

39. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The guitar, violin, and cello are stringed instruments; the flute is a wind instrument.

Workspace

Tags:

Capgemini 

40. Find the odd one out 1, 4, 9, 16, 20, 36, 49

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

nagarro