Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Sentence Correction

Home > Verbal Ability > Sentence Correction > General Questions

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

32. Since 1986, there "is" no earthquakes here.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Infosys 

33. By the time he gets back from his foreign vacation, the company has appointed another person.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

It should be: the company will have appointed. We use the future perfect tense to suggest that something will have been done by a certain time in the future.

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

34. I decided to see the doctor because I had been feeling ill during last few weeks.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

35. I have been working on this project for the three last months.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

36. Not only they need clothing, but they are also short of food and water.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

It should be "not only do they need". When a negative expression goes at the beginning of a sentence, it should be followed by auxiliary verb + subject.
In this case, the sentence should read: Not only do they need clothing, but they are also short of food and water.

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

37. He is not only involved in conducting adult literacy programs but also in organizing workshops for the unemployed.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

It should be "he is involved not only in conducting". When we use a correlative conjunction like not only "but also", the same kind of words should follow both parts. So, for example, if "not only" is followed by a verb, "but also", too, should be followed by a verb.
In this case, "not only" is followed by a verb, and "but also" is followed by a preposition. It is not possible.
The sentence should read: He is involved not only in conducting adult literacy programs, but also in organizing workshop for the unemployed.

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

38. If it weren't for the children, we haven't had anything to talk about.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

It should be "we wouldn't have". When the verb in the if-clause is in the past simple tense, we use would + infinitive in the main clause.

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

39. If I would have realized he was in trouble, I would have done something to bail him out.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

This part should be "if I had realized". To talk about an imaginary situation in the past, we use a past perfect tense in the if-clause and would have + past participle in the main clause.

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

40. He shouted at his secretary and told her that he does not need her service.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

This part should be "he did not need". When the verb in the main clause is in the past tense, the verb in the subordinate clause, too, needs to be in the past tense.

Workspace

Tags:

Tech Mahindra