Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Antonyms

Home > Verbal Ability > Antonyms > General Questions

31. Opposite meaning to the word "Abstemious".

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Abstemious' means indulging very moderately in something. That's why unrestained is the answer.

Workspace

Tags:

iGate 

32. Choose the antonym for the following word :

Transitory

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

perpetual
Transitory - 'not permanent'

Workspace

Tags:

iGate 

33. 

Choose from the options given below which means the same as the underlined prefix :


He has completed his Post Graduate studies in Management.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

34. Choose the word that is opposite in meaning to the word highlighted in the following sentence:

Totally

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

35. Choose the word that is opposite in meaning to the word highlighted in the following sentence:

Transitory

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

36. Choose the word that is opposite in meaning to the word highlighted in the following sentence:

They carried out a "desultory" conversation, jumping from one subject to another.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

37. 

Choose from the options given below which means the same as the underlined prefix.



He has completed his Post Graduate studies in Management.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

38. Choose the antonym for the following word :

MORTAL

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

39. Choose the antonym for the following word :

ARROGANT

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

40. Directions (9-12): In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

PROVOCATION

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate