Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C Programming :: Bitwise Operators

Home > C Programming > Bitwise Operators > General Questions

21. What will be output of the following "c" code?

#include
void main()
{
printf(" %x", -1<<4);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

22. What will be output of the following "c" code?

#include
void main ( )
{
int x=1, y=0,z;
z=x && y;
printf("%d",z);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

23. What will be output of the following "c" code?

#include
void main ( )
{
int x = 0, y =1, z = 1, k;
k=x++ && y++ || z++;
printf ("%d %d %d %d", x,y,z,k);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

24. What will be output of the following "c" code?

#include
void main ( )
{
int x = 5, y;
y = x>>2;
printf ("%d", y);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

25. What will be output of the following "c" code?

#include
void main ( )
{
int x = 5, y=6, z;
z= x printf (" %d", z);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

26. If the following variables are set to the values as shown below, then what is the value of the expression following it?

answer= 2;
marks= 10;
!((answer < 5) || (markes > 2 ))

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

27. Suppose i,j,k are integer variable with values 1,2,3 respectively. What is the value of the below expression

!((j + k) > (i + 5))?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

28. Suppose i = 7, f = 5.5 and c = 'W'.
What is the value of the expression:(c ! = 'p' || i+ f < = 10)?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

29. If a = 0x6db7 and b = 0xa726, what is the value of a a^b?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

30. The expression a << 6 shifts all bits of a six places to the left.

If a 0x6db7, what is the value of a << 6?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!