Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C Programming :: Structures, Unions, Enums

Home > C Programming > Structures, Unions, Enums > General Questions

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

22. What is the output of the following 'C' program ?

#include
typedef struct emp
{
char* emp_name;
char grade;
int emp_code;
double salary;
struct emp* link;
char gender;
}employee;

void main()
{
printf("\n %d",sizeof(employee));
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

23. What is the output of the program,if the base address of the array is 1244896?

#include

void main () {
struct {
float c ,
union p {
char c;
char *cp;
short s;

} uvar[5);

} svar [6];

printf("%d %d", &svar[2], &svar[5]);

}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Commvault 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Commvault 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

nagarro 

26. What will be output of the following "c" code?

#include
enum color{BLACK, BLUR, GREEN};
void main()
{
printf("%d %d %d", BLACK, BLUR, GREEN);
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

27. Consider the following declarations

typedef struct {
char name [20];
char middlename [5];
char surname [20];
} VARI;
VARI optical [20];

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

28. Consider the following definitions

struct circle {
float radius;
struct point centre;
} circle cl;

struct point {
int x;
int y;
}

One can define a circle by the following assignment statement

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

29. Consider the following declaration

struct list {
int x;
struct list *next;
)*head;

The statement head.x = 100

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

30. If an integer occupies 4 bytes and a character occupies 1 byte of memory, each element of the following structure would occupy how many bytes?

struct name {
int age;
char name[20];
}

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!