Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Reasoning :: Classification

Home > Verbal Reasoning > Classification > General Questions

21. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

All except Potassium are metals used in semiconductor devices.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

22. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

All except Chalk are obtained from crops.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

23. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

All except Park are halting places of various transport means.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

24. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Parsley, basil, and dill are types of herbs. Mayonnaise is not an herb.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

25. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

An ounce measures weight; the other choices measure length.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

26. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

All except Morbid are synonyms of 'deceit'.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

27. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Rye - A wheatlike cereal plant that tolerates poor soils and low temperatures.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

28. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Hyena is the only flesh-eating animal in the group.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

29. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

All except Feathers are organs for movement in different organisms.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

30. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

All except Fox are domestic animals, while fox is a wild animal.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!