Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Antonyms

Home > Verbal Ability > Antonyms > General Questions

21. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

CASTIGATE

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

22. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

TANGIBLE

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

23. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

literal

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

24. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

Worsen

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

25. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

ADVENT

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Cognizant 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Syntel Inc. 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Syntel Inc. 

28. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

Abstemious

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

29. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words. EXODUS

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

30. Choose the word that is opposite in meaning to the word highlighted in the following sentence:

They carried out a desultory conversation, jumping from one subject to another.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

desultory : occurring in a random or incidental way; haphazard.
methodical : done according to a systematic or established procedure.

Workspace

Tags:

iGate